Menu
Zoek een adres
WHUT

Over Huislink

Huislink is opgericht in januari 2015 en gevestigd op een van de mooiste plekken van Nederland: in het Gelderse Dieren. Tussen de uiterwaarden van de IJssel en de uitgestrekte bossen van de Veluwezoom zijn wij vol energie aan de slag met Huislink.

Huislink is een sociaal platform waarop jouw woning centraal staat. De plek waar je alles over jouw woning deelt met wie jij wilt. Of je woning nu te koop staat of niet. Door je woning aan te melden kun je ontdekken wie jouw woning leuk vindt. 

Huislink is een soort Facebook voor je woning. Op Huislink kun je woningen volgen, heb je een persoonlijk nieuwsoverzicht waarin de updates van de woningen die jij volgt verschijnen, kun je berichtjes sturen naar andere woningeigenaren, en bepaal je helemaal zelf wat je deelt over je woning en met wie.

 

Jouw mening is belangrijk

We vinden het fijn als je ons wilt laten weten wat je van Huislink vindt. Alleen zo kunnen we Huislink beter maken. Wil je ergens een complimentje over geven? Heb je dingen die echt beter kunnen? Laat het ons alsjeblieft weten via het Helpcentrum. Zo helpen we elkaar om Huislink beter te maken.

Naar het helpcentrum