Menu
Zoek een adres
WHUT

Algemene voorwaarden

Deze afspraken zijn van toepassing op de dienst die wij, Huislink BV, jou leveren. Door onze dienst te gebruiken, ben je akkoord met deze afspraken. Omdat wij pas net begonnen zijn en onze diensten snel kunnen veranderen, kunnen deze afspraken ook veranderen. De meest recente afspraken zijn steeds van toepassing.

Hoe werkt het?

Op Huislink maak je een profiel aan. Een persoonlijk profiel waarmee je aangeeft wie je bent en op welk e-mailadres we je kunnen benaderen. Daarnaast kun je jouw woning aanmelden en ontdekken wie jouw woning leuk vindt.

Als je een woning leuk vindt klik je op het hartje bij die woning. Iedere woningupdate die gedeeld wordt ontvang je via jouw persoonlijke nieuwsoverzicht. De updates over de woningen die je volgt kun je ook via e-mail ontvangen als je dat wilt.

Een bewoner kan zelf zien wie zijn woning volgt. Dat kan hij vinden onder het kopje connecties. Daar vind hij de gegevens die jij zelf deelt, zoals jouw gebruikersnaam en profielfoto, en hij kan doorklikken naar jouw woning als jij ook je eigen woning hebt aangemeld. Dit werkt op dezelfde manier bij likes en reacties. Mensen kunnen hier op doorklikken. Des te actiever je bent op Huislink, des te meer mensen zullen jouw woning gaan bekijken.

Wil je liever niet dat de hele wereld mee kan kijken? Ook dat kan. Dan stuur je een eigenaar een persoonlijk berichtje via het menu berichten. Allen de ontvanger van het bericht kan de naam en profielfoto van jou zien in dat geval. Ook kun je zelf aangeven welke bezoekers wat mogen zien van je woning.

Dienst

Met onze dienst kun je alles ontdekken over woningen die jij leuk vindt (als de bewoner van die woning dat goed vindt). Daarnaast kun je alles over jouw woning delen met wie jij wilt. We bieden deze dienst gratis aan. We mogen je lidmaatschap beëindigen als je deze afspraken niet opvolgt, of als jij je niet aan de wet houdt, en wij daar nadeel van hebben.

Gebruik

Huislink is bestemd voor woningen. Dat betekent dat we informatie die niets met een woning te maken heeft mogen verwijderen. Als we iets zien dat we niet goed vinden zullen we natuurlijk eerst contact met jou opnemen. Denk daarbij aan tekst of beelden die:

a) racisme, geweld of haat bevorderen;
b) vals of misleidend zijn;
c) inbreuk maken op intellectuele eigendomsrechten;
d) privacyrechten schenden;

Als we iets heel moois zien op Huislink geven we je graag een complimentje, want wij houden van leuke, mooie en bijzondere woningen! We vinden het ook leuk om deze dingen te delen via sociale media. Voordat wij dat doen zullen we natuurlijk altijd eerst jou laten zien wat we willen delen, en jouw toestemming vragen.

Met Huislink kun je je eigen woning aanmelden. Het is niet de bedoeling dat je woningen van anderen aanmeldt, tenzij je daarvoor toestemming hebt van de bewoner van die woning. Heb je ten onrechte een woning aangemeld, dan heeft Huislink het recht om deze melding ongedaan te maken.

Beginnen

Je kunt onze dienst gebruiken door je hier met naam en e-mailadres in te schrijven. Je krijgt dan van ons een persoonlijk lidmaatschap, met gebruikersnaam en wachtwoord. Wees voorzichtig op je persoonlijke gegevens en geef deze nooit aan derden. Als je vermoedt dat inbreuk is gemaakt op je lidmaatschap, laat het ons weten via e-mail.

Om je een indruk te geven hoe Huislink werkt volg je automatisch het hoofdkantoor van Huislink. De Kanaaldijk 92a in Spankeren. Via die pagina houden wij je af en toe op de hoogte van dingen die zich rondom Huislink afspelen. Wil je die berichten niet ontvangen? Dan ontvolg je huislink gewoon. Dat doe je bij je connecties, door nog een keer op het hartje te klikken.

Uitschrijven

Je kunt je altijd uitschrijven voor onze dienst. Dat doe je door naar je persoonlijke gegevens te gaan en op de button " verwijder mijn account"  te klikken.

Wil je alleen je eigen woning afmelden, maar wel op de hoogte blijven van de woningen die jij leuk vindt? Ook dat kan natuurlijk. Je eigen woning meld je af door bij op het radartje te klikken bij jouw woning, onder je omslagfoto. Je komt dan bij de woninginstellingen. Hier kun je naast dat je zelf kunt bepalen welke bezoeker welke gegevens mag zien, ook je eigen woning weer afmelden.

 

Privacy

Wij gaan netjes met jouw persoonsgegevens om. Daarnaast bepaal jij zelf wat je deelt en met wie. In ons privacystatement lees je daar meer over. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan horen we graag van je via contact@huislink.nl

Aansprakelijkheid

Je gebruikt onze dienst voor eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die je als gevolg van het gebruik van onze dienst lijdt. We zouden het wel heel vervelend vinden als je schade lijdt door het gebruik van Huislink. Wil je in dat geval contact met ons opnemen via contact@huislink.nl ? Op die manier kunnen wij Huislink mogelijk weer een stukje beter maken.

Intellectuele Eigendomsrechten

Foto’s en teksten op Huislink kunnen beschermd zijn met intellectuele eigendomsrechten. Dat betekent dat mensen het niet sympathiek vinden als je de foto’s of teksten ongevraagd voor eigen doeleinden gebruikt.

Dat geldt ook voor delen van onze dienst.

We willen je vragen onze website zelf niet na te maken, te verveelvoudigen, of op een andere manier te exploiteren. De dienst is enkel voor persoonlijk gebruik. Twijfel je of je iets mag gebruiken? Neem dan even contact met ons op via contact@huislink.nl

Klachtenregeling en geschillen

Als je een klacht hebt, dan horen we dat graag. Stuur je klacht naar contact@huislink.nl en we reageren snel. Op deze overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. We proberen er altijd samen uit te komen. Als dat echt niet lukt, gaan we naar de  bevoegde rechter in Gelderland.