Menu
Zoek een adres
WHUT

Privacy

Huislink neemt jouw privacy heel serieus en zal voorzichtig met jouw gegevens omgaan. 

Om jouw privacy te beschermen, houdt Huislink zich natuurlijk aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Hoe Huislink gebruik maakt van persoonsgegevens hebben we gemeld bij het College bescherming persoonsgegevens. Jij bepaalt zelf welke gegevens je deelt en met wie. Dit kun je zelf instellen bij je profielgegevens.

1. Wat is Huislink?

Huislink is een online dienst van Huislink B.V (hierna “Huislink”), gevestigd op de mooiste plek van Nederland: in Dieren, aan de Nieboerstraat 23. Ons KvK nummer is 58205225.

Door Huislink kun je alles ontdekken over woningen die je leuk vindt. Zo kun je woningen van vrienden, collega’s en je toekomstige droomwoning volgen, waardoor je als eerste op de hoogte bent als er iets met een woning gebeurt.

Daarnaast kun je alles over je eigen woning delen met wie jij wilt en zo zien wie jouw woning leuk vindt!

2. Welke informatie wordt door Huislink verwerkt?

Om Huislink goed te kunnen gebruiken moet je een persoonlijk profiel aanmaken. Bij het aanmaken van een account moet je jouw e-mailadres en voor- en achternaam opgeven. Het invoegen van een profielfoto is optioneel. Daarnaast vragen we je om je eigen woning aan te melden en gegevens over je woning te delen met wie jij wilt. Dit kunnen foto’s, verhalen, kenmerken of waardes zijn. Wat jij wilt.


Je kunt ook een profiel aanmaken door in te loggen op je bestaande Facebook account met je Facebook e-mailadres en wachtwoord. Hiermee geef je Huislink toegang tot je voor- en achternaam, e-mailadres, gebruikersnaam en contacten op jouw Facebook account.

 

Connecties
Huislink slaat op welke woningen jij via Huislink wilt volgen (zodat je alles terug kunt vinden in je persoonlijke overzicht). De statuswijzigingen van door jou gevolgde woningen vind je in jouw tijdlijn.

Koppelingen met derde partijen
Je kunt woningen ook delen via Facebook, Twitter, Pinterest en Google+. Daarnaast kun je ons feedback geven op de website. Voor ons feedback systeem maken we gebruik van Uservoice. Op het gebruik van Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ en Uservoice zijn de algemene voorwaarden en het privacybeleid van deze partijen van toepassing. 

Informatie die we automatisch opslaan
Om Huislink te laten werken, bijvoorbeeld om de website goed te laten zien en te beveiligen, heeft Huislink bepaalde informatie nodig. Huislink verzamelt daarom informatie over jouw gebruik van Huislink.

Deze informatie bestaat uit je IP-adres (het nummer dat je krijgt toegewezen door je internetaanbieder), het type browser (het computerprogramma om internetpagina’s mee te kunnen bekijken), het besturingssysteem dat je gebruikt, de pagina’s die je op Huislink bezoekt en 'cookies'.

3. Wat zijn cookies en hoe gebruikt Huislink ze?

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die een server naar de browser stuurt met de bedoeling dat deze browser de informatie bij een volgend bezoek weer naar de server terug zal sturen. Cookies van Huislink kunnen je computer of de bestanden die op je computer staan niet beschadigen.

Cookies van Huislink

Bij het gebruik van Huislink worden eigen cookies van Huislink geplaatst. Alleen Huislink heeft toegang tot die cookies. Huislink plaatst technische cookies die noodzakelijk zijn om de Huislink te laten werken. Daarnaast maakt Huislink gebruik van zogenaamde sessie-cookies. De informatie die in deze cookies wordt opgeslagen bevat geen naam- of adresgegevens of andere persoonlijke gegevens en de cookies worden verwijderd zodra je je gebruik van Huislink beëindigt. Huislink kan met behulp van deze gegevens de website aanpassen aan de behoeftes van de bezoekers. Huislink plaatst verder permanente cookies, bijvoorbeeld om de door jou opgegeven voorkeuren te kunnen onthouden. 

Social plug in en feedback interface

Via Huislink wordt verder toegang geboden tot Facebook, Twitter, Pinterest , Google+ en Uservoice. Met behulp van deze social plug-in kun je woningen op Huislink met anderen delen. Via de social plug-in worden door derde partijen cookies op je computer geplaatst. Hetzelfde geldt voor het gebruik van Uservoice. Dit kunnen cookies zijn die zijn bedoeld om je gebruikservaring te optimaliseren, maar er kunnen tevens tracking cookies worden geplaatst die worden gebruikt om je surfgedrag over meerdere websites te volgen en een profiel van je surfgedrag op te bouwen.

Verwijderen cookies

Je kunt jouw browser zo instellen dat je tijdens je volgende bezoek aan Huislink geen cookies ontvangt. 

Let op: In dat geval kan het gebeuren dat je niet van alle mogelijkheden van Huislink gebruik kunt maken of dat je geen gemakkelijke toegang hebt tot (onderdelen van) Huislink. Om meer over deze functies te weten te komen, kun je het beste je browser instructies of de Help functie van je browser raadplegen.

4. Voor welke doelen zal Huislink informatie die jij op Huislink hebt gezet gebruiken?

Huislink zal de informatie die jij op Huislink hebt gezet voor de volgende doelen gebruiken:

•    Om jouw gebruik van Huislink mogelijk te maken;

•    Om woningen aan te bevelen op basis van jouw gegevens en interesses;

•    Om jou aanbiedingen te doen over relevante woongerelateerde producten en/of diensten;

•    Om geanonimiseerde statistische gegevens op te stellen;

•    Om Huislink te beveiligen, aan te passen en te verbeteren;

•    Om informatie over jou te verstrekken aan derden en/of derden toegang te geven tot informatie over jou, indien je daartoe toestemming hebt gegeven of op basis van wet- en/of regelgeving;

Gebruik door derden

Zonder jouw toestemming zal Huislink jouw persoonsgegevens niet aan derde partijen verstrekken voor direct-marketing doeleinden, bijvoorbeeld voor het toezenden van aanbiedingen.

5. Op welke manier beschermt Huislink jouw gegevens?

Huislink zal passende technische en organisatorische maatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

6. Inzien, wijzigen of verwijderen van jouw gegevens

Inzien of wijzigen van gegevens

Als je wilt weten welke gegevens Huislink over je heeft vastgelegd of als je gegevens wilt wijzigen, dan kun je contact met ons opnemen via contact@huislink.nl. Huislink zal de gevraagde informatie binnen 4 weken aan je toesturen. De meeste gegevens die we over je vastleggen, vind je uiteraard in je eigen omgeving.

Verwijderen van gegevens

Je kunt je account opheffen door naar je persoonlijke gegevens te gaan (als je bent ingelogd). Daar vind je onderaan de mogelijkheid om je account te verwijderen. Als je account is opgeheven, zal Huislink alle gegevens die je zelf op Huislink hebt toegevoegd verwijderen. 

7. Persoonsgegevens doorgeven buiten de EU

Huislink geeft zelf geen persoonsgegevens door naar landen buiten de EU.
 

8. Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Deze wijzigingen worden bekend gemaakt via de website van Huislink (www.huislink.nl). Als je vragen hebt over dit Privacy Statement dan horen we het graag via contact@huislink.nl.